Return to site

Afscheid Sarah

Sarah gaat een mooie nieuwe uitdaging tegemoet in Utrecht. Bedankt Sarah voor al je harde werk en de vele tijd die je in Connect hebt gestoken. Met haar afscheid heeft zij nog mooie woorden gesproken:

Het afgelopen jaar heb ik mijzelf langzaam maar zeker kunnen ontplooien in mijn rol als raadslid in de Wageningse gemeenteraad en als fractievoorzitter voor Connect Wageningen. Binnen Connect heb ik gewerkt aan de organisatie en communicatie binnen de partij. Ook heb ik heb samen kunnen werken met een breed scala aan verschillende mensen: van ambtenaren, raadsleden en wethouders tot enthousiaste groepen studenten en jonge mensen die zichzelf inzetten voor hun leeftijdsgenoten. Deze ervaringen zijn zeer waardevol voor mij en zal ik meenemen in mijn toekomstige loopbaan. Vanavond heb ik de gemeenteraad verlaten wegens mijn verhuizing naar Utrecht. Met vreugde kan ik mededelen dat ik opgevolgd zal worden door Cato Vonk, waarvan ik verwacht dat zij een grote aanwinst zal zijn voor de Wageningse studenten, de gemeenteraad en de fractie van. Ik wil je graag enorm veel succes en plezier toewensen.
 
Allereerst wil ik graag de 739 kiezers uit de gemeente Wageningen bedanken voor het vertrouwen en de kans om studenten en jonge mensen te kunnen vertegenwoordigen in de gemeente.
 
Daarnaast wil ik de burgemeester, alle raads- en collegeleden, de griffie, alle ondersteunende medewerkers en ambtenaren nogmaals hartelijk bedanken voor alle ervaring die ik heb opgedaan tijdens de fijne samenwerking.