•  

   

   

  Lokale politieke partij door studenten, jongeren en internationals

  voor alle Wageningers

   

   

   

  Een frisse blik op Wageningen

   

 • Laatste nieuws

  De begroting is behandeld. Het was een flinke kluif aangezien gemiddeld 5 miljoen euro per jaar bezuinigd moest worden. Alhoewel de begroting op hoofdlijnen al vast stond volgens de coalitie, heeft dat ons niet tegen gehouden om met een aantal verbeteringen te komen. De geplande bezuinigingen op het klimaat hebben we van tafel weten te halen en er is door ons werk ruimte gemaakt om in de gemeente actief te werken aan het verminderen van stress, burn-outs en depressies.
   
  Voor de komende tijd gaat het in de raad over de plannen van de WUR voor Born Oost (gebied rond het NIOO), de Grebbedijk en de plannen voor de Binnenstad.
   
  Voor meer informatie en actuele dossiers zie ook Nu in de raad of Nieuws

 • Connect Wageningen staat voor:

  Een inclusievere samenleving

  De bevolkingssamenstelling van Wageningen verandert. Er komen steeds meer (internationale) jonge mensen, maar ook het aandeel ouderen neemt toe. Deze verandering zien wij als kans waar heel Wageningen van kan profiteren, ook diegene die er geboren en getogen zijn.

  Een duurzamere stad

  Wageningen klimaatneutraal 2030 doen we samen. Dit kan door gebruik te maken van slimmere infrastructuur en vooral door burgers mee te laten denken over hoe zij een steentje kunnen bijdragen op wijk niveau. Bovendien kan de kennis van de universiteit veel slimmer ingezet worden.

  Leefbaarheid

  Wageningen is een stad die bruist van het leven en dat moeten we koesteren. Wel kan er meer worden georganiseerd in het weekend, zodat meer inwoners in het weekend in Wageningen blijven. We willen investeren in meer kansen voor cultuur en sociale initiatieven.

  Verbinden

  De WUR campus ontwikkelt zich steeds verder en verliest daardoor de binding met de stad. Wij willen zorgen dat de lokale Wageninger de universiteit beter leert kennen en de universiteit de lokale Wageninger. Daarnaast moet Wageningen beter verbonden worden qua openbaar vervoer.

 • Inschrijven, sporten en malafide huisbazen in de gemeente

  Rani Connect met Mahan Eslami (26) van Food of Cultures

  Ondernemen voor jongeren

  Gesjoemel door huisbazen? Ga het melden!

  Studenten zijn geen huisjesmelkers

 • Word lid en doe mee!

 • Wie zijn wij? Ontdek ons team!

 • Volg ons

  En blijf op de hoogte!

All Posts
×