•  

   

   

  Lokale politieke partij door studenten, jongeren en internationals

  voor alle Wageningers

   

   

   

  Een frisse blik op Wageningen

   

 • Laatste nieuws

  Corona Crisis update: We zijn weer begonnen!
   
  De eerste digitale raadsvergadering zit er op. Met alle kinderziektes van dien. De chatfunctie kon niet gevonden worden, microfoons blijven aan, webcams deden het niet. Poeh hé, de verschillen zijn wel groot in digitale geleerdheid.
   
  Stem je dan met je hand opsteken? Nope, iedereen moet om de beurt in beeld en zeggen of je voor of tegen stemt. Beslissingen die normaal met een minuut gedaan zijn duren nu 10 minuten. Het is nog even oefenen maar hopelijk krijgt iedereen met wat oefenen het onder de knie. Per 1 juli mogen we weer live vergaderen, een grote opluchting voor velen.
   
  En dat moet wel want het is druk, veel grote dossiers stonden nog op de planning. Visie op de Eng, Beter Bereikbaar Wageningen en de Regionale Energie Strategie moeten nog voor de zomer naar de raad. Naast de jaarstukken en de kadernota. Het was dus even stilstaan maar nu weer vol gas door!
   
  Voor meer informatie en actuele dossiers zie ook Nu in de raad of Nieuws

 • 5G netwerk

  We zijn weer begonnen!

  Corona Crisis update

  Zonnepanelen blijven in Wageningen wel geld opleveren.

  Waar kan ik nog afhalen?

  Corona tijdperk: ondersteun ondernemers!

  Nieuwe roeigeul in Wageningen?

  Grebbedijk update!

  Mening over de Eng?

  Gebiedsvisie de Eng

  Hoe zou jij 500 Tj duurzaam opwekken binnen Wageningen?

 • Connect Wageningen staat voor:

  Een inclusievere samenleving

  De bevolkingssamenstelling van Wageningen verandert. Er komen steeds meer (internationale) jonge mensen, maar ook het aandeel ouderen neemt toe. Deze verandering zien wij als kans waar heel Wageningen van kan profiteren, ook diegene die er geboren en getogen zijn.

  Een duurzamere stad

  Wageningen klimaatneutraal 2030 doen we samen. Dit kan door gebruik te maken van slimmere infrastructuur en vooral door burgers mee te laten denken over hoe zij een steentje kunnen bijdragen op wijk niveau. Bovendien kan de kennis van de universiteit veel slimmer ingezet worden.

  Leefbaarheid

  Wageningen is een stad die bruist van het leven en dat moeten we koesteren. Wel kan er meer worden georganiseerd in het weekend, zodat meer inwoners in het weekend in Wageningen blijven. We willen investeren in meer kansen voor cultuur en sociale initiatieven.

  Verbinden

  De WUR campus ontwikkelt zich steeds verder en verliest daardoor de binding met de stad. Wij willen zorgen dat de lokale Wageninger de universiteit beter leert kennen en de universiteit de lokale Wageninger. Daarnaast moet Wageningen beter verbonden worden qua openbaar vervoer.

 • Word lid en doe mee!

 • Wie zijn wij? Ontdek ons team!

 • Volg ons

  En blijf op de hoogte!

All Posts
×