Return to site

 

Hoofdstuk 1: Begin bij je eigen agenda

· Raad

Onze eerste maand als nieuwe partij zit erop! Het was een spannende start maar we zijn er vol enthousiasme in gestapt. De eerste politieke avond voor Connect is daarmee ook een feit. Hoewel er veel belangrijke onderwerpen besproken werden proberen wij als nieuwe partij vooral bij onze eigen punten te blijven. Zo hadden wij op diezelfde dag ook een vergadering met Veilig Verkeer Nederland, S.A.W, Jongerenraad, Pantarijn en de studentenraden van WUR en Rijnijssel om op andere manieren Wageningen veiliger en beter begaanbaar te maken.

 

Verder is Connect bezig om de band tussen de stad en de universiteit te versterken. Zo hebben we een Meet & Greet met de burgemeester op de Campus georganiseerd tijdens de One Work Week. Dit soort gesprekken over de internationalisatie van Wageningen zullen steeds meer prioriteit moeten krijgen, omdat de gemeenschap van internationalen in Wageningen blijft groeien.

 

Connect Wageningen is een jongerenpartij die benaderbaar is voor iedereen. Dus als jij ideeën ergens over hebt, laat dit vooral weten via info@connectwageningen.nl of kom een keer langs op de campus WUR tijdens lunch waar je ons elke woensdag kunt vinden.