Return to site

Laatste Update

De AID is begonnen! Welkom aan alle nieuwe Wageningers. Voor iedereen die ons niet kent: wij zijn een lokale politieke partij door jongeren, studenten en internationals. We werken aan het verbeteren van Wageningen in alle opzichten: duurzaamheid, sociale inclusiviteit, beter openbaar vervoer en betaalbare woningen. Eigenlijk te veel om op te noemen. 

Vooral belangrijk voor nieuwe inwoners is het feit dat we werken aan een welkomspakket voor nieuwe Wageningers. In samenwerking met de ondernemers zetten we de eerste stappen. In eerste instantie om iedereen welkom te heten maar ook om te zorgen dat iedereen zich inschrijft. Want het aantal bewoners bepaald hoeveel de stad te besteden heeft. En als een grote groep zich niet inschrijft dan scheelt dit zeker. 

Verder zijn we aan het kijken of we verenigingen kunnen laten switchen naar een duurzame bank. Dit in het kader van ons beleid in verduurzaming. Ook zijn we met Veste aan het onderzoeken hoe groot menstruatiearmoede is in Wageningen en wat we kunnen doen om te helpen. Vind je dit interessante onderwerpen en wil je graag meepraten, laat het ons weten.